Studio nu ook op AirBnB

Wil je graag er helemaal tussenuit in een landelijke omgeving, dan is onze tweepersoons studio met eigen keuken/badkamer tussen de paarden ideaal. Je kan gratis parkeren, er is gratis Wifi en je hebt je eigen studio met eigen ingang met keuken/badkamer/wc voor je alleen. Er is de mogelijkheid te kiezen voor 2 losse bedden of één tweepersoonsbed. Ontbijt is niet ingebrepen.

Lees meer »

NIEUW: Short Stay

Wist je ook al dat we ‘short stay’ aanbieden? Ga je binnenkort bijvoorbeeld op vakantie en zoek je een tijdelijke fijne volledig verzorgde plek voor je paard? Moet je paard herstellen na n blessure? Wil je met je paard op vakantie? Dan kan je bij ons terecht

Lees meer »

Open dag 28 augustus 2021

Eindelijk konden we een open dag organiseren om iedereen te laten zien wat we de afgelopen jaren hebben aangepakt en opgeknapt en om iedereen ook wat leuke informatie mee te geven over hoe we onze volpensionstal runnen en wat paardencoaching precies inhoudt.

Lees meer »

Film Mivadami

De Lokale Omroep Elburg, LOE Media, heeft 16 juli een interview met mij afgenomen, omdat ze het interessant vonden om wat meer over paardencoaching te weten te komen. Natuurlijk wilde ik  met alle liefde daar meer over vertellen. Hoe ontzettend spannend ook, toch ook gaaf om een keer voor een camera te staan en vol trots je eigen vakgebied en bedrijf te mogen toelichten. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de film, dan kan je hem hier op YouTube bekijken.

Lees meer »

Artikel Buurtgenoot

Het blijft toch voor veel mensen een groot vraagteken wat paardencoaching nou precies inhoudt. Daarom wilde ik er wat meer aandacht aan schenken. De Buurtgenoot vond het ook leuk om hierover te publiceren, dus ik heb een leuk interview gehad met Suzanne van Enk van De Buurtgenoot. Voor de foto's werd ik door een professionele fotografe op beeld gezet, Hermine van Mon et Mine. En hoe gaaf is het dan om het artikel te lezen, maar dan ook je nog op de voorpagina terug te zien. Wel spannend zo je eigen gezicht zo groot, maar gelukkig maar Eyca heel veel goed. :-)

Lees meer »

EquiCoachPro Live!

Sinds half maart is onze website live, ben je geïnteresseerd hoe mooi de site is geworden, ga dan naar www.equicoachpro.nl Ons eerste evenement, een online masterclass met Rachael Draaisma en Kathalijne Visser is op 21 april gepland. Ook zijn we momenteel veel aan het coachen voor de medewerkers voor de Aeres Hogeschool, dus volop aan de gang. Ontzettend gaaf om te doen samen met Henka Rooze. Op naar een succesvol 2021!

Lees meer »

Artikel Ondernemen na 9 maanden Corona

Gaaaaf!!! 🎉 Vandaag is t interview met mede hippische ondernemers in de Paardenkrant gepubliceerd over ondernemen tijdens Corona! Cool om jezelf terug te zien en ook oh zo spannend hoe t dan echt is geworden! Hierin onder andere info over ons (van Henka Rooze en mij) nieuwe platform Equicoachpro! Wederom door Eline Korving heel goed geschreven! 👌 op www.paardenkrant.nl  terug te lezen, editie 6 januari 2021.

Lees meer »

Clinic Jill Huijbregts

Zaterdag 11 juli hadden we een leerzame clinic met Jill Huijbregts. Wat n geweldige dag was het. Het zonnetje scheen eindelijk na een paar dagen regen en iedereen was weer blij om er lekker op uit te gaan. Jill heeft goede tips gegeven, waar iedereen echt verder mee aan de slag kon. Het was een leerzame dag, die ook nog eens beregezellig was. Op naar de volgende clinic!

Lees meer »

Landelijk netwerk coaches

Door ontwikkelen vind ik erg leuk en is in mijn ogen ook zeer belangrijk. De afgelopen tijd heb ik mezelf ook verder door ontwikkeld en het certificaat Motiverende Gesprekstechnieken behaald en nu ben ik ook via het landelijke platform van Open2contact als coach te vinden. 

Lees meer »

Studenten en ruiterroute Elburg en Oldebroek

In de Gemeente Elburg en Oldebroek is momenteel geen officiële ruiterroute aanwezig.De paarden en de overige weggebruikers maken dus nu regelmatig onveilige situaties mee. Naast Mivadami ben ik ook docent Hippische Bedrijfskunde aan de Aeres Hogeschool Dronten. Daar ben ik onder andere module coördinator van de module Hippisch Landschap, waarbij studenten een hippisch nieuw object in de landschappelijke omgeving moeten inpassen, hierbij de belanghebbenden, vergunningen en het financiële plaatje in acht nemend.

Lees meer »

Artikel Paardencoaching

9 juni stond ik in de HuisAanHuis krant Elburg en Oldebroek. Omdat niet veel mensen precies weten wat paardencoaching (of coachen met paarden) inhoudt en ik pas in Elburg ben gevestigd, leek het mij leuk om hier meer van te kunnen vertellen aan n groter publiek. José Oosthoek heeft dit interview afgenomen, wat heel fijn was om te doen. Een gezellige en open sfeer en n mooi artikel rijker, wat een mooie ervaring.

Lees meer »

1 juli - open

De Corona maatregelen zijn versoepeld, dus ook de binnensport accommodaties mogen weer open, wij dus ook met onze binnenbaan. Wil je dus een keer komen rijden als het flink regent, of omdat je een keer op een externe locatie wil oefenen of wil je meedoen aan een van onze clinic's, dan ben je weer van harte welkom.

Lees meer »