STALLING

Onze missie is om alle (sport)paarden echt paard te laten zijn. Iedereen is hier welkom, van menner, recreatieruiter tot wedstrijdruiter. We hebben alle faciliteiten om actief de (wedstrijd)sport te kunnen beoefenen, maar willen daarbij altijd het beste voor het welzijn van jouw paard.

Alle paarden hebben een maatje hier op stal, ze staan elke dag lekker met elkaar buiten in de paddocks en ze krijgen de hele dag hooi. Daarbij hebben we 2 soorten hooi, zodat elk paard, ongeacht zijn/haar behoefte de hele dag hooi kan eten. In de zomer staan ze met wat grotere groepjes op de wei, zodat ze lekker kunnen spelen met elkaar. We hebben een stabiele groep paarden op stal, dus er heerst volop rust in de groepen/kuddes.

Sinds 2022 is het ook mogelijk om je paard tijdelijk bij ons te stallen voor kortere periodes. Dus heeft je paard even rust nodig of heb jij even rust (lees vakantie) nodig, dan is je paard hier van harte welkom. We zullen jouw paard helemaal in de watten leggen met en eigen paddock, weide en indien gewenst training in de stapmolen/aan de longe.

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze pensionstal, neem dan even een kijkje bij de faciliteiten. Ben je meer geïnteresseerd in de tijdelijke optie van stalling, neem dan een kijkje bij tijdelijke stalling.