Eye Catcher

Eyca is een hele sensibele merrie. Momenteel rij ik Z dressuur met haar. Ze is in het rijden en in de omgang heel alert, maar heel werkwillig. Echt een gevoelige dame. Voor het coachen is dat heel fijn, want ze laat je heel snel op je gemak voelen en ze is heel liefdevol en zacht en zal je altijd willen helpen. 

BeeBee

Beebs is een schat van een pony, ze is een kleine D pony, dus niet te groot als ze gezellig dichtbij je staat. Ze is beleerd voor de kar en de rijpony van mn dochtertjes. Ze is een ontzettende knuffel en is heel graag bij je. Je kan echt op haar leunen en je op je gemak voelen bij haar. 

Kings Catcher

King is de zoon van Eyca en hij is echt een heerlijke vent. Hij is tot een flink paard uitgegroeid. Hij staat graag heel dichtbij je en is ontzettend nieuwsgierig. Hij is een echte goede sul, een heerlijk beest waar je veel van kan leren. Goudeerlijk en ontzettend lief zijn echt passende woorden voor hem.

Promesa

Promesa is de pony van mijn dochters, een geweldige lieve knuffelpony met een hartje op haar voorhoofd. Ze kan allerlei kunstjes: van kusjes geven tot aan liggen en zitten. Een goudeerlijke pony die geen stap verkeerd zal zetten en altijd haar best doet voor je.

Veel van de pensionklanten die hier op stal staan, vinden het ook leuk als je een van hun paarden kiest, dus er is nog genoeg extra keuze buiten de paarden van mij om. We kijken er naar uit je te ontmoeten!