TEAM Mivadami

Mireille van Damme-Mineur

Mireille en Eyca | Mivadami

Als eigenaresse van Mivadami ben ik dankbaar dat ik deze mooie plek met de pensionpaarden en -klanten mag delen, vanuit liefde mijn ocaching sessies kan geven en daarnaast, vanaf april 2024 ook een fijne plek zal zijn voor dagbesteding.

Hiernaast zie je mij op de foto met Eyca, mijn eigen sportmerrie die ik al vanaf veulen heb en echt heel belangrijk is voor mij. Zij is een hele gevoelige merrie, dus heerlijk om mee te trainen, zeer fijn inzetbaar bij mijn coachingsessies en voor mij zelf een hele duidelijke 'spiegel'.

Na eerst jarenlang actief te zijn geweest in het bedrijfsleven als onder andere projectmanager, compliance officer en financieel adviseur, heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar docent op de Hogeschool. Nu combineer ik het parttime docentschap met het runnen van mijn pensionstal, als paardencoach en met daarnaast het eigenaarschap van EquiCoachPro samen met Henka Rooze-Veenstra.

Als pensionhouder wil ik echt dat alle paarden het hier naar hun zin hebben, rust ervaren, lekker met vriendjes kunnen kroelen, onbeperkt hooi hebben, weidegang, goede biks krijgen en niks te kort komen. Mijn team om me heen zorgt ervoor dat dit ook lukt! Want blijer kan je me niet maken als ik dan mijn rondje loop en al die vriendelijke paardenhoofdjes kijken me tevreden aan.

Als paardencoach ben ik vriendelijk maar wel doortastend en ben ik rustig, maar wel prikkelend. Belangrijk vind ik dat je compleet wordt ontzorgd vanaf het moment dat je hier het erf op komt voor een sessie. Je hoeft alleen te ervaren en deel te nemen en dan beloof ik je dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten, een verbreding van je blik, concrete handvatten en een unieke ervaring rijker om nog vaak op terug te kunnen kijken.

Graag ontvang ik je op deze fijne plek in de natuur tussen de paarden.


Willeke Docter

Bij Mivadami ben ik de zorgcoördinator Dagactiviteiten. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige en zorgcoördinator bij een zorgboerderij heb ik veel ervaring opgedaan. Vanuit mijn liefde en passie voor mens en dier zal ik de deelnemers begeleiden bij Mivadami.