coaching met Paarden...

Het coachen met behulp van paarden is een passie van mij. Het is zo bijzonder om op iemand zijn/haar  ontwikkelreis een impact te kunnen/mogen maken samen met het prachtige paard naast je als 'medecoach'. De intense momenten en diepgaande inzichten die in zo'n sessie voorbij komen, zijn bijna magisch.

De sessies verzorgt Mireille op locatie hier in Elburg. Wil je op een andere locatie ergens in Nederland een coaching ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. Of wil je met je eigen paard een sessie meemaken? Ook dan zorg ik dat we dat samen in goede banen leiden. 

Individuele sessies of sessies voor een groep/team/vriend(inn)en club kunnen allemaal worden verzorgd. Van een korte paardencoachsessie tot geheel verzorgde dag inclusief koffie/thee/lekkers en uitgebreide lunch, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Bel me gerust om te informeren wat het beste bij jou of jullie past. 

Wil je weten over wat het coachen met paarden precies inhoudt, ga dan naar deze volgende pagina wat is paardencoaching?  Daar leg ik het uitgebreid uit. Uiteraard mag je ook altijd langskomen om het te beleven.

 

 

"Er is iets aan de buitenkant van een paard wat goed is voor de binnenkant van een mens". 

Winston Churchill