UITGESTELD - Workshop Post Traumatische Groei (PTG)

Kun je een moeilijke periode in je leven gebruiken om te groeien? Ja, dat kan! 
What doesn’t kill you, makes you stronger!

Herkenbaar?

… voel je je al een tijd moe, uitgeput, depressief, ongedurig, boos, onveilig, angstig? 

… zijn er nog onverwerkte gebeurtenissen uit je verleden of kom je uit een depressie, burn-out of overspannenheid?

… wil je een betere werk/privé balans, doelen beter leren bereiken of beter keuzes leren maken?

… heb je er behoefte aan om stil te staan bij jouw specifieke persoonlijke of existentiële vraagstukken of wil je aan de slag met je loopbaanontwikkeling of leiderschapsontwikkeling?

Of

… ben jij een (paarden)coach of HR Manager en ben je op zoek naar een positievere manier van het stimuleren in de (door)groei van jouw coachee/medewerker na een periode met ellende?

Dan is deze Workshop wat voor jou!

 

Waarom PTG?

PTG biedt een perspectief na ‘ellende’ en dat bespoedigt en versterkt het herstel. Van groot belang dus. Ook voor de begeleiding ‘op de werkvloer’ van mensen die problemen hebben, is kennis op dit gebied essentieel. Greet Vonk en Anja Jongkind hebben wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze nieuwe positieve manier van kijken op het fenomeen PTSS. Samen met hen willen wij PTG bekender laten worden dan PTSS om iedereen een lichtpuntje te laten zien na het doormaken van ellende.

 

Wat kan je deze dag verwachten?

Henka Rooze-Veenstra en Mireille van Damme-Mineur verzorgen de gehele dag. Wij zijn beide HBO docent en paardencoach en kunnen je een praktische, inspirerende en vooral leerzame dag bieden, waarbij we je garanderen dat je als een ander persoon weer naar huis gaat, met een geheel nieuwe kijk en een boost aan enthousiasme en inspiratie!

Greet Vonk is deze dag aanwezig en presenteert haar gedachtengoed PTG. De rest van de dag leveren wij je praktische handvaten om deze vernieuwende theorie je verder eigen te maken en je erin te verdiepen. Dit doen we op een geheel andere wijze, namelijk met een paard erbij. De handvaten die je meekrijgt zijn uiteraard ook zonder paard verder toe te passen in je eigen leven/praktijk.

Durf jij deze uitdaging aan en wil je met ons mee veranderen?

 

Schrijf je dan in:

7 april, 09:30 op stal Mivadami 

Investering: €325,- excl. BTW

 

Meld je aan door te mailen naar info@mivadami.nl ovv: naam, factuuradres, email, telefoonnummer en eventuele dieetwensen voor de lunch... of stuur een pb met deze gegevens.

 

Wil je eerst een inspiratiesessie bijwonen van Greet Vonk? Dat kan uiteraard ook. Deze wordt op 17 maart om 09:00 gehouden, ook op stal Mivadami.

 

PS: Je ontvangt ook 3 PE uren (NOBCO) voor deze dag.