Partners & Samenwerkingen

Op het gebied van paardencoaching voor o.a. teams werk ik nauw samen met Henka Rooze van Buitenste-Binnen. Samen hebben wij het bedrijf EquiCoachPro opgericht. Onze kracht ligt in onze samenwerking, waardoor wij nog betere kwaliteit kunnen leveren voor zowel individuele coachtrajecten als bedrijfscoachingsessies.  Wij bieden jaarlijks trajecten voor persoonlijke begeleiding aan, waarbij onze deelnemers in een kleine intieme groep hun eigen ontwikkeltraject doorlopen aan de hand van ons diepgaande programma, waarbij er veel aandacht is voor ieder individueel, maar ook onderling veel mooie leermomenten ontstaan.
We stellen ook voor bedrijven compleet op maat gemaakte programma's op. Van teamdagen, teamtrajecten, clinics, workshops tot aan individuele trajecten binnen of naast de teamdagen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op, dan wij staan je graag te woord.

 

 

Stalcontract & regels

Voor al onze pensionklanten wordt een stalcontract opgesteld. Deze krijg je overhandigd als je besluit bij ons op stal te komen staan en neem je weer ondertekend mee als je besluit je paard daadwerkelijk bij ons op stal te stallen.

We hanteren een aantal  stalregels bij ons op stal. Deze hangen op stal, zodat je ze altijd kan terug vinden. Voor onze stalling geldt een opzegtermijn van een kalendermaand.

 

Privacy Statement

We hebben ook een privacy statement. Deze kunt u in de bijlage vinden, zie privacy statement hieronder.

 

Leuke & handige links:

  • Wil je meer weten over de paardensport, neem dan een kijkje op de site van de officiële bond voor de paardensport: www.knhs.nl
  • We hebben ook het veiligheidskeurmerk voor veilig paardrijden. Wil je daar meer over weten, neem dan een kijkje op de volgende site: www.veiligpaardrijden.nl
  • Mireille is als coach aangesloten bij de Vereniging Paarden Coaching Nederland, voor meer informatie, kijk op hun website www.v-pcn.nl
  • Voor een aantal andere leuke tips, verwijzen we je naar:

 

Heb je na het lezen hiervan nog vragen, neem dan contact op met Mireille.

Privacyverklaring Mivadami
PDF – 126,9 KB 906 downloads

Mivadami - Vereniging Paarden Coaching Nederland.

"V-PCN leden moeten om lid te kunnen worden zichzelf laten toetsen en voorzien van het ‘Keurmerk voor Paardencoaches’ via Stichting Paarden Coaching Nederland (S-PCN) die de certificering en daarmee het keurmerk verzorgt ten behoeve van de V-PCN. De leden worden opgenomen in een speciaal leden register waaruit kan worden opgemaakt of een paardencoach aan de vereiste kwaliteitscriteria voldoet."