PRAKTISCHE INFORMATIE

Dagbesteding
De dagbesteding vindt plaats van maandag tot en met vrijdag en er is een ochtend en/of middag dagdeel. Het ochtenddeel bestaat voornamelijk uit het verzorgen van de paarden, stallen mesten, voer klaarzetten en het mesten van de paddocks. Het middagdeel is voor vrijere invulling en kan uiteenlopende activiteiten bevatten, zoals werken in de moestuin, onderhoud van het terrein, wandelen/borstelen van de paarden, schoonmaken en bij interesse creatieve activiteiten.

Dagdeel ochtend | 08.30u – 12.00u
Dagdeel middag  | 12.30u – 16.00u

Werkuren en pauzes
De werkdag begint om half 9 met een gezamenlijke opstart waarin de activiteiten worden verdeeld. Om 10 uur is er een gezamenlijke koffiepauze en om half 11 starten de volgende activiteiten. Om 12 uur is de lunch pauze. Het middagprogramma begint om 1 uur en is voor een meer vrijere invulling afhankelijk van wensen, behoeften en deelname. Om half 3 is er nog een koffiepauze en om half vier wordt de dag gezamenlijk afgesloten.


Vakanties
Stichting Mivadami Elburg is tijdens de zomerperiode enkele weken gesloten voor deelnemers. Dit wordt van tevoren geïnventariseerd en bij onvoldoende deelname zullen de deelnemers tijdig op de hoogte gesteld worden.

 

Feestdagen
Op feestdagen is Mivadami gesloten voor deelnemers, tenzij anders afgesproken. Het betreft de volgende dagen in 2024:
- Tweede pinksterdag (maandag 20 mei)
- Eerste kerstdag (woensdag 25 december)
- Tweede kerstdag (donderdag 26 december)


Klachtenprocedure
We streven naar een hoogwaardige dienstverlening en klanttevredenheid. Bij klachten staan we klaar om deze samen zo efficiënt en prettig mogelijk op te lossen. Je kunt hiervoor terecht bij de zorgcoördinator Willeke of bij de eigenaresse van de pensionstal, Mireille, om je klacht te bespreken.

We gaan serieus om met klachten en daarom zijn wij aangesloten bij ‘Zorg doen wij samen’, die zich conformeert aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen. Deze externe partij kan helpen bij de klachtenregeling.


Beleidsplan

We hebben een gedegen beleidsplan opgesteld wat kan worden ingezien. Klik hier op de link om het te kunnen inzien.