Mivadami start met dagactiviteit

Gepubliceerd op 5 maart 2024 om 15:45

Naast de pensionstal en paardencoaching bieden we nu met veel trots ook een dagactiviteit aan. We willen onze mooie stal graag openstellen voor deelnemers waar ze rust, structuur, begeleiding en coaching vinden. Mivadami is een uitstekende plek voor jongeren en volwassenen met bijvoorbeeld een licht verstandelijke of lichamelijke beperking, ADHD, autisme, psychische of psychiatrische problemen, angststoornis en/of hechtstoornis.

Er zijn verschillende activiteiten die de deelnemers kunnen uitvoeren, zoals het binnen- en buitenzetten van de paarden, paarden verzorgen, (moes)tuin en akkerbouw werkzaamheden, overige dieren verzorgen en eventueel wandelen of rijden met de paarden. Of je nu regelmaat en een zinvolle invulling van je dag zoekt, het gevoel van eenzaamheid wil verkleinen, succeservaringen wil beleven, nieuwe inzichten wil opdoen of je zelfvertrouwen wil ontwikkelen, hier is het mogelijk.

Ben je geïnteresseerd geworden en wil je graag meer informatie? Klik dan hier om uitgebreid te kunnen lezen over de dagactiviteit. Je mag me ook altijd bellen of mailen voor meer informatie ik vertel je er graag meer over.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.