Verkiezing Hippische Ondernemer van het Jaar - FelineHoi

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 11:40

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik ook docent op de Aeres Hogeschool voor de opleiding ‘Hippische Bedrijfskunde’. Naast het lesgeven is een andere rol ook het coachen van studenten bij verschillende projecten en/of opdrachten.

Één van de projecten die ik begeleid is de opdracht voor de studenten aangaande de verkiezing voor de ‘Hippische ondernemer van het jaar’, waarbij de studenten oa. bij alle geselecteerde bedrijven langs gaan voor de interviews. Dit is in opdracht voor de Stichting HIP, die de ondernemers met deze verkiezing een extra stimulans wil geven in hun ondernemerschap. Echt een gave opdracht voor de studenten om bij zulke mooie vooruitstrevende bedrijven langs te mogen gaan.

Feline van FelineHoi (is ook een oud studente van mij ) heeft in het kader van een ‘kijkje in de keuken’ van onze studie dit traject gefilmd, dus hartstikke leuk om weer samen met haar voor de camera te mogen staan, maar blijft toch ook met wat kriebels in m’n buik hoor.

We zijn hiervoor bij Manege Meinders in Tilligte langs gegaan. Voorafgaand aan Horse Event op vrijdag 15 september wordt de winnaar bekend gemaakt, zo leuk en een spannend moment voor de hippische ondernemers die mee hebben gedaan, alvast succes, duimen jullie mee voor de deelnemers???

Zie link YouTube voor de hele aflevering (minuut 9-23 gaat over de opdracht)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.