Interview FelineHoi - Aeres Hogeschool

Gepubliceerd op 16 juli 2022 om 11:28

Voor een serie waar FelineHoi langs gaat bij oud studenten van Hippische Bedrijfskunde van de Aeres Hogeschool in Dronten, kwam zij ook langs bij mij op mijn stal. Ik ben zelf oud student van deze studie, maar ik geef er nog steeds les. Des te leuker is het ook dat Feline een oud student is van mij en ik haar nu ook kennis kan laten maken met paardencoaching bij mij thuis. Als je het leuk vindt om het filmpje te kijken, ga dan hier naar de link op YouTube.

 

Wat vond ik het leuk én spannend dat het filmpje LIVE kwam! De video met @felinehoi voor de Aeres Hogeschool Dronten met oud studenten over carrière mogelijkheden na de opleiding Hippische Bedrijfskunde. Uiteindelijk toch maar wel erg gaaf om op de video te staan hoor…

En echt wel geweldig om inzicht te mogen geven in hoe gevarieerd je je leven na de studie kan inrichten hoe je dat zelf wil, want voor mij betekende dit een route als project manager bij @ballastnedam en financieel adviseur bij @ingnederland en docent bij de Aeres Hogeschool Dronten naar mijn huidige situatie: ik run nu naast mijn parttime docentschap bij de Hogeschool mijn pensionstal @mivadami, hier vervul ik ook mijn prachtige beroep als Paardencoach en run ik samen met @henkarooze ons bedrijf @equicoachpro waarin ontwikkeling voor individuen, medewerkers en teams binnnen bedrijven voorop staat.

Ook al blijft t gek mezelf terug te zien op film, wel ontzettend blij dat ik het toch gedaan heb en ik hoop een aantal (toekomstige) studenten te mogen inspireren. Het linkje naar de video is hier te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.