Open dag 28 augustus 2021

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 21:40

Eindelijk konden we een open dag organiseren om iedereen te laten zien wat we de afgelopen jaren hebben aangepakt en opgeknapt en om iedereen ook wat leuke informatie mee te geven over hoe we onze volpensionstal runnen en wat paardencoaching precies inhoudt.

Er was een luchtkussen, de kinderen konden worden geschminkt. Daarnaast hadden we ivm Corona een verplichte looproute met op deze looproute her en der leuke Oud Hollandse spelletjes en informatie punten om kennis op te doen. Aan het einde van de route bij de uitgang kon de prijsvraag voor zowel de kinderen als volwassenen worden ingeleverd. De prijs: een buitenritje met de kar met Joep & Spot voor de kinderen en een sessie paardencoaching voor de volwassenen. 

En bij een evenement hoort natuurlijk ook lekker eten. Bij de start werd iedereen verwelkomd met koffie/thee/fris en van The Foodtrailer kwam Peter om alle kinderen en volwassenen te voorzien van heerlijk pannenkoeken met lekkere toppings. Aan het einde stond Ward klaar met een lekker drankje en een borrel op een vaste sta-/zitplaats. Kortom: een geweldige dag! We hebben genoten dankzij de sfeer en gezelligheid met iedereen. Voor herhaling vatbaar. :-) 

The Foodtrailer Mivadami

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.