Wie ben ik?

Mireille en Eyca | Mivadami

Hier naast zie je mij op de foto met Eyca, mijn eigen sportmerrie die ik al vanaf veulen heb en echt heel belangrijk is voor mij. Zij is een hele gevoelige merrie, dus heerlijk om mee te trainen, zeer fijn inzetbaar bij mijn coaching sessies en voor mij zelf een hele duidelijke 'spiegel'.

 

Na eerst jarenlang actief te zijn geweest in het bedrijfsleven als onder andere projectmanager, compliance officer en financieel adviseur, heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar docent op de Hogeschool bij de opleiding Hippische Bedrijfskunde. Nu combineer ik t parttime docentschap met het runnen van mijn eigen pensionstal, ben ik paardencoach voor mijn bedrijf Mivadami en samen met Henka Rooze ben ik eigenaresse van EquiCoachPro.

 

Als pensionhouder ben ik dagelijks bezig met het gezond en gelukkig houden van de paarden die hier staan. Ik wil echt dat alle paarden het hier naar hun zin hebben, rust ervaren, lekker met vriendjes kunnen kroelen, onbeperkt hooi hebben, weidegang, goede biks en niks te kort komen. Mijn team om me heen zorgt ervoor dat dit ook lukt, blijer kan je me niet maken als ik dan mn rondje loop en al die vriendelijke paardenhoofdjes me tevreden aankijken.

 

Als paardencoach ben ik vriendelijk maar wel doortastend en ben ik rustig, maar wel prikkelend. Belangrijk vind ik dat je compleet wordt ontzorgd vanaf het moment dat je hier het erf op komt rijden voor een sessie. Je hoeft alleen te ervaren en deel te nemen en dan beloof ik je dat je naar huis gaat met nieuwe inzichten, een verbreding van je blik, concrete handvatten en een unieke ervaring rijker om nog vaak op terug te kunnen kijken.


Recensie's coaching

"Ik zou de paardencoaching bij Mireille zeker aanraden. Ze legde me goed uit wat er ging gebeuren en door de open manier van vragen stellen voelde ik me op mijn gemak.
Ik heb echt handvatten gekregen om verder te kunnen onderzoeken/ invoeren in het dagelijks leven. Het paard gaf een confronterende spiegel, maar niet op een vervelende manier. Ik vond het heel bijzonder om zo mee te maken."

 

"Na onze coaching voelde ik mij magisch! Een dikke brede glimlach en zo'n heerlijk vertrouwen en zelfverzekerd gevoel! Echt wel een aantal dagen, wauw zo'n bijzondere ervaring! Bewustwording van mijn OER reactie, heel fijn om erachter te komen en dat het mij niet meer dient. Fantastisch paard King; de bewegingen van het loslaten, probeer ik wel steeds meer te integreren in m'n leven welke hij liet zien als reminder."